Travel helg !

heihei !

Sorry for at jeg ikke har blogget på 2 dager , hahah ! men grunnen er at jeg har hatt en utrolig travel helg !

Lørdag : Var på kunstcafè etterpå dro jeg til søskenbarnene og var der til klokken 11 , så da fikk jeg ikke til å blogge.


Søndag : Var først i campingvognen vår en stund etterpå dro vi på trimbingo. så når vi var ferdig med det spiste vi mat til farmor. så dro vi hjem og da satte jeg opp trampolinen. etter der hoppet jeg en stund så dro jeg i ballbingen og hjem igjen og hoppte dro inn og spiste dro i bingen igjen ! og var der til halv 10 og da måtte jeg ordne meg -.-


Mandag : Jeg var på skolen idag til 12:15 så syklet jeg hjem og når jeg kom hjem hoppet jeg på trampolinen. så kom silje,jesper og jørgen på trampolinen og vi gjorde lekser oppå der. så var vi der helt til de skulle hjem og nå skal jeg snart gå til silje og vi skal i ballbingen. forresten skal på trening idag klokken sju til halv ni ! forresten jeg har kjøpt sånn graffiti neglelakk og den er kjempe bra ! til de som ikke tror at det funket : Jo , det gjør det ! trodde ikke det jeg heller. men etter 3 sekund så begynte det å lage sånn sprekker i neglelakken som det skal gjøre ! 

Har du hatt en travel helg ?
Hva vil du at jeg skal blogge mer om ?

♥ Hannah


  0 kommentarer


Legg igjen èn kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

+ Legg meg til som venn
Hei ! Jeg heter hannah og er 12 år.Jeg er ei glad jente som liker og le masse ! Jeg skal blogge om hverdagen min og mer ! Håper du kommer til og følge med.

Design er laget av supertjej ©
hits