Neida !

heisann !

Neida , vi har ikke sovna ennå ! er ikke trøtt i det hele tatt ingen av oss.Har fikset designet idag , både jeg og silje , Silje har laget seg blogg også: www.siljesmulan.blogg.no. Håper vi sovner i natt da. så ikke vi døgner helt ! haha , men det skjer ikke. Jeg og silje sitter og drømmer om den oreokaka som vi har spist for noen timer siden , med krem , oreo og melis og noe annet som var oppi bollen.
Er du trøtt ?
Synes om bildet da ?

♥ Hannah

Da var det bare jeg !

heihei!

Igår kveld fikk jeg høre att silje skulle slutte på denne bloggen men kanskje hun kommer en gang igjen. jeg vet ikke hvorfor , men det var en grunn. men jeg skal værtfall blogge til jeg gidder noe mere. ferdig med denne saken ! forresten er det ENDELIG helg ! uka har godt som en vind synes jeg! idag var det ikke noe spennende på skolen , men forresten vi skal ha kunstcafè på skolen , jeg skal stille ut 2 bilder så idag har vi holdt på å henge opp tegningene og maleriet. Seeyoulater !Hva synes du med at silje skal slutte ?

♥ Hannah

+ Legg meg til som venn
Hei ! Jeg heter hannah og er 12 år.Jeg er ei glad jente som liker og le masse ! Jeg skal blogge om hverdagen min og mer ! Håper du kommer til og følge med.<

Design er laget av supertjej ©
hits